Шахрайки ошукали 81-річну ніжинку: забрали останні збереження

 

 

 

 

Про нові факти заволодіння грошима довірливих ніжинців на оперативній нараді 9 березня розповіла начальник сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко.

2 березня до поліції надійшла заява від 81-річної жительки міста. Слідчому старенька розповіла, що того дня впустила до свого будинку двох невідомих їй жінок. Вони представилися працівницями соцзахисту та запропонували їй заповнити заявку на отримання продуктового набору.

Повіривши незнайомкам, жінка дала їм реквізити свого паспорту та банківської картки, які ті записували до спеціально віддрукованого бланку заяви. Зрозумівши, що жінка їм довіряє, жінки запитали чи не залишилося у неї купюр із попередньої пенсії, бо є інформація що ті можуть бути підроблені. Потерпіла винесла чотири купюри по 500 грн., та жінки ретельно переписали їх номери. Відволікши жінку гроші вони забрали та пішли з подвір’я у невідомому напрямку.  

За даним фактом розпочато кримінальне провадження, а ми ж вкотре закликаємо громадян не бути такими довірливими. Особливо це стосується людей похилого віку, одиноких пенсіонерів. 

Фото ілюстроване

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь