У Ніжині відкрилось відділення з художньої гімнастики

 

 

 

 

Художня гімнастика – один з найбільш видовищних і витончених видів спорту, суть якого полягає у виконанні гімнастичних і танцювальних вправ.
Гарну новину  у Фейсбук повідомляє Галина Позитив-Нежин
За ініціативи начальника відділу з питань фізичної культури та спорту Глушка Павла, при підтримці міського голови Олександра Кодоли та депутатів міської ради на базі ГО «Фітнес Центру «Позитив» відкрилось відділення Ніжинської КДЮСШ з художньої гімнастики.
Художня гімнастика є олімпійським видом спорту. Вправи можуть виконуватися як з використанням предметів (обруч, м’яч, скакалка, стрічка, булави), так і без нього.
Гімнастки повинні мати гарну гнучкість, розтяжку, високий поштовх, струнку фігуру, чудову координацією рухів. Але навіть якщо гімнастка не володіє всіма цими якостями, майже всього можна досягти шляхом регулярних тренувань і під контролем професійного тренера Галини Арвахі.
Якщо ви вирішили записати дочку в секцію художньої гімнастики, пам’ятайте, що оптимальний вік для старту – п’ять-шість років. Деякі вважають за краще почати якомога раніше – в три-чотири роки. Триває набір в группи. Чекаємо ваших дітей на тренуваннях. Залучайте своїх дітей до здорового способу життя!!! Довідки ☎️0682386622
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво