Швидше, вище, сильніше! Як у Ніжині змагалися волейболісти. Фото

 

 

 

 

Те, що дійсно спорт для всіх, довели це учасники змагань з волейболу, що відбулися 12 березня 2021 року в спортивній залі загальноосвітньої школи № 15. Спортивний захід відбувся за підтримки міського голови Олександра Кодоли.

Про це на стрінці в Фейсбук повідомляє директор МЦ “Спорт для всіх” Сергій Півень.

У змаганнях взяли участь 7 команд, які за коловою системою змагалися на протязі тижня. У фінальній частині змагань перше місце виборили учні команди 7-го класу, які несподівано перемогли команди старші за себе віком!

Цікавою видалась фінальна гра змагань між збірною команди учнів та збірною команди вчителів. Гра видалась досить рівною, але у фінальній партії більше пощастило юним спортсменам, які в запеклій боротьбі змогли здобути перемогу!

Приємно що юнаки мають активну життєву позицію, щодо занять фізичною культурою та спортом, а викладачи своїм прикладом допомагають їм.

Вітаємо призерів та переможців змагань та бажаємо подальших успіхів та перемог ! Залучення населення міста Ніжина до занять фізичною культурою та спортом є запорукою успіху формування здорового способу життя та гармонійного фізичного розвитку!

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь