Складські стелажі: головні переваги та особливості їх виробництва

Стелажі для складських приміщень виробляються різних видів, що необхідно для правильної організації діяльності. З моменту появи збірно-розбірних систем зберігання практично повністю зникла необхідність у суцільнометалевих конструкціях. Адже ці вироби вигідно відрізняються такими перевагами, як можливість швидкої збірки або розбирання при необхідності переміщення на інший об’єкт, а також зручність транспортування. Кожен варіант виконання складського стелажа має відповідне функціональне призначення, і саме від цього залежить продуктивність роботи організації.

Технологія виробництва

Збірно-розбірні складські стелажі https://forstor.ua/ua/ca-stellazhi/ виробляються зі сталі, що позитивно позначається не тільки на показниках їх міцності та надійності, але й на експлуатаційному ресурсі. Їх виготовлення передбачає використання сучасної технології профілювання холодногнутим методом. Використання такого способу позитивно впливає на готову продукцію, причому не тільки на її вартість, але й на технічні параметри.

Виробництво складських стелажів передбачає застосування сталевого прокату різної форми. Щоб надати готовим виробам сучасний та естетичний вигляд, кожен конструктивний елемент покривається різними матеріалами, наприклад, полімерним покриттям або цинковим напиленням. Вибір відповідного типу залежить від умов експлуатації системи зберігання. Поверхневе покриття впливає не тільки на зовнішній вигляд, але й на експлуатаційний ресурс.

Переваги експлуатації складських стелажів

Затребуваність таких виробів, як складські металеві стелажі, пов’язана з їх головною перевагою — високою міцністю конструкції. Однак цінуються такі системи зберігання завдяки цій перевазі і цілій низці інших позитивних сторін:

  • довговічність, що досягається шляхом протистояння виникненню корозії;
  • естетичний зовнішній вигляд, що дозволяє експлуатувати конструкції не тільки у закритих приміщеннях, але й, наприклад, у торговельних залах;
  • раціональність та простота експлуатації;
  • стійкість до значних навантажень і механічних впливів;
  • гарантія цілісності та збереження товарів, що розташовуються на полицях обладнання.

Ще металеві стелажі для складу випускаються у великому різноманітті видів, що дозволяє споживачеві вибрати оптимальний варіант в залежності від специфіки діяльності його підприємства. Для різнобічних товарів краще використовувати поличні стелажі, а при роботі з великогабаритними або довгомірними вантажами слід замовити вироби консольного типу.

Вибрати підходящий тип складського стелажа не так важко, як знайти надійного виробника таких конструкцій. В Україні дану продукцію виробляє підприємство Forstor, яке має багатий досвід роботи у цій сфері. Системи зберігання дніпровського підприємства відомі навіть за кордоном, а бажаючі ближче познайомитися з різновидами стелажів можуть подивитися реалізовані проекти компанії https://forstor.ua/ua/our-projects/.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь