Ніжний манікюр весни: модні ідеї (Фото)

 

 

 

 

Манікюр став для жінок способом підкреслити свій бездоганний смак і ідеальний образ. Навесні хочеться не тільки яскравих фарб, але і ніжних, звабливих образів. Спеціально для найромантичніших модниць ми зібрали трендові ніжні дизайни на весну.

  

Білий френч

Найніжнішим і лаконічним манікюром є класичний френч з білою посмішкою. Дами будь-якого віку і з різною формою нігтів вибирають френч, щоб підкреслити свій ніжний образ. Френч може бути не тільки в класичному оформленні, але і скошений, з перевернутою посмішкою і так далі. Ідеальний френч – це безпрограшний варіант манікюру на весну.

  

Манікюр з квітами

Весна – це тепле сонечко і перші квіти. Саме тому майстри манікюру пропонують модницям вибирати дизайн з милими квітами. Щоб дизайн був ніжним і привабливим, вибирають квіти в мінімалістичному вигляді з приглушеними відтінками. Такий манікюр підійде не тільки для повсякденного образу, але і для урочистого лука модниці.

Матовий весняний манікюр

Матовий манікюр – це досконалість на ваших нігтях. При бажанні зробити матовий манікюр в ніжному оформленні, тоді виключіть будь-яку можливість яскравих і соковитих тонів. Найкраще підходить натуральний нюд з акцентом на одному пальчику у вигляді стильного візерунка або стразів.

Манікюр з блискітками

 Для створення самого ніжного і романтичного манікюру можна використовувати блискітки в білому, сріблястому або в іншому притишеному відтінку. Виконують дизайн з блискітками в стилі френча або повністю покривають глітером нігті. Бажано повністю виключити інші елементи нейл-арт індустрії, щоб манікюр виглядав більш лаконічно і не викликав асоціації з ялинковою іграшкою.

Манікюр на весну зі стразами

Ще один стильний варіант на весну – це манікюр з стразами. Для ніжного дизайну дами вибирають в якості основного тону нюдові або білі тони. Стрази можуть збирати оригінальний малюнок, розташовуватися хаотично або камінчик можна залишити в гордій самоті.

Весняний манікюр для найніжніших модниць передбачає приємні і приглушені відтінки. Також ідеально виглядає нюдовий і білий дизайн з різноманітними вставками нейл-арту.

Джерело: trserial.net.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь