Юлія Тимошенко відвідала Чернігівську обласну лікарню. Відео

 

 

 

 

Сьогодні, 26 березня, Юлія Тимошенко відвідала Чернігівську обласну лікарню.

Разом зі своїм заступником, народним депутатом з Чернігівщини Валерієм Дубілем лідерка «Батьківщини» поспілкувалася з медичними працівниками та ознайомилася з умовами в яких працюють лікарі даного медзакладу.

В обласній лікарні також приймають хворих на коронавірус, в стаціонарі більше 60 пацієнтів. Керівник закладу Андрій Жиденко каже, з пацієнтами контактують всі працівники закладу, а тому справедливо, щоб і вони отримували оплату з Ковідного фонду. Юлія Тимошенко з цим погодилась.

Обласна лікарня на сьогоднішній день по праву вважається провідним медзакладом області. Свідченням цьому є і новеньке приймально-діагностичне відділення. Суттєвий вклад в оснащення закладу вніс і Валерій Дубіль. Цього ж разу лікарні передали кисневе обладнання.

Умови в обласній лікарні це скоріше виключення, ніж правило. Реформа медицини загнала в глухий кут не лише медиків, а й пацієнтів. Юлія Тимошенко переконана, що змінити ситуацію може лише впровадження страхової медицини. Фракція «Батьківщини» вже має напрацювання, потрібна лише політична воля влади.

В рамках візиту на Чернігівщину Юлія Тимошенко планує відвідати і сільські амбулаторії.

Детальніше дивіться у відео

Джерело: Високий Вал / VAL.UA / Новини Чернігова

 Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь