Море жартів і веселощів: як ніжинські сміхотунчики відсвяткували День гумору. Фото

 

 

 

 

Завітав у садочок незвичайний Тематичний День, який з прадавніх часів люблять і дорослі і малеча. Так, друзі – це 1 квітня ! Це День жартів, Розіграшів і Сміху! Скільки ж жартів, веселих конкурсів і розіграшів відбувається в цей день! А хто любить найбільше посміятися ? Звичайно, наші маленькі дошкільнята !
З дотриманням всіх необхідних вимог карантину в ЗДО №13 «Берізка» пройшов «День Гумору, День Сміху – усім вам на потіху».
Найголовніше, вважають наші вихователі Вергун І.А., Костандова І.В., Парубець Н.Г., Мархель І.В., Гавриляко Ю.В.Колесник А.В., Карпенко Т.О. та музичний керівник Нагорна І.В. – подарувати малюкам гарний настрій, міцне здоров’я , щоб пам’яталися ці миті ще довго. Отож, веселі і гри з кульками, змінювалися іскрометними гуморесками та виставами з чарівними Клоуном і Клоунессою (вихователі Бабич А.В., Божок Т.Г.)
У музичній світлиці та в кожній віковій групі лунав дитячий сміх, де малюків чекали незвичайні перетворення і цікава діяльність . В гості до дітей різних вікових груп завітали такі бажані наші клоуни та провели багато веселих конкурсів, завзятих ігор,цікавих естафет, флешмобів і галасливих змагань.
Наші вихованці були дуже артистичними, веселими і чудово зіграли кожен свою роль у неповторному Дні Сміху та отримали на згадку золотаві кульки – смайлики.
Смійтеся, любі діти, на радість , на здоров’я. Хай яскрава посмішка супроводжує вас щоденно.

Директор ЗДО №13 Наталя Примушко 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь