Соціальне партнерство: ТОВ «Дружба-Нова» зробить внесок в інфраструктуру Ніжина

 

 

 

 

На засіданні виконавчого комітету учора, 1 квітня, підтримали рішення «Про використання коштів за договором про соціальне партнерство від 03 лютого 2021 року».

Ця соціальна угода була заключена між виконавчим комітетом Ніжинської міської ради та ТОВ «Дружба-Нова». Сільськогосподарське товариство виділяє кошти в сумі 850000,00 для розвитку інфраструктури міста.

Ці кошти будуть розподілені на проведення поточного ремонту фасаду основного корпусу Ніжинської центральної міської лікарні імені Миколи Галицького у сумі 794100,00, де наразі ведеться Велике будівництво приймально-діагностичного відділення, але по проекту зовнішні роботи не передбачені. А решта коштів у сумі 55900,00 буде направлено на встановлення програмно-апаратного комплексу звукового супроводу годинника на центральній площі міста.

Міський голова Олександр Кодола зазначив, що міська влада вийшла з пропозицією щодо укладання соціальних угод з великими аграрними компаніями, які працюють в місті, це і елеватори, і аграрні холдинги. Перша соціальна угода, яку підписали  – це з компанією Кернел на суму 1 млн грн. У грудні 2020 року було вже виділено 100 тис. грн на закупівлю захисних костюмів для медичних працівників міської лікарні.  А сьогодні прийнято рішення про розподіл іншої частини коштів, а саме 850 тис. грн. Основна сума направлена на фасад міської лікарні.

Олександр Михайлович подякував ТОВ «Дружба-Нова» за те що, вони пішли на зустріч. Відмітив, що міська влада й надалі працює з підприємствами щодо укладення з ними таких соціальних договорів,  щоб вони мали соціальну відповідальність. «Вони знаходяться в межах нашого міста, користуються інфраструктурою нашого міста. Це й дороги, в цілому комунальні послуги, які надають міські комунальні послуги. Тому будемо продовжувати роботу в цьому напрямку з іншими аграрними компаніями та іншими підприємствами, які працюють в місті», – зауважив міський голова.

За матеріалами nizhynrada

Фото ілюстроване

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь