У Ніжин завезено 140 тон технічної солі. Фото

 

 

 

 

КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО “ВИРОБНИЧЕ УПРАВЛІННЯ КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА” ПРОТЯГОМ 6 КВІТНЯ ПРОВЕЛО ЗАГОТІВЛЮ ТЕХНІЧНОЇ СОЛІ, ПРИЗНАЧЕНОЇ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ ПІЩАНО-СОЛЯНОЇ СУМІШІ ПРОТИ ОЖЕЛЕДИЦІ. НА ЗАЛІЗНИЧНУ СТАНЦІЮ НІЖИНА БУЛО ДОСТАВЛЕНО 2 ВАГОНИ РЕАГЕНТУ. ВАЖЛИВИМ Є ТОЙ ФАКТ, ЩО СОЛЬ НАДІЙШЛА ВЖЕ ОБРОБЛЕНА СПЕЦІАЛЬНИМ КОМПОНЕНТОМ ПРОТИ ЗЛЕЖУВАННЯ.

Проведено велику роботу по вивантаженню з вагонів цього компоненту суміші за допомогою декількох бригад працівників підприємства. Працювали вантажівки що перевозили сіль на територію КП “ВУКГ” та навантажувач. Загалом завезено 140 тон.
Приготування піщано-соляної суміші буде здійснено в пропорції 10/1 та використовуватиметься як протиожеледний засіб. Роботи по заготівлі проведені оперативно та якісно, а це є запорукою того, що проїзні шляхи, тротуари, пішохідні переходи, алеї парків і скверів тощо у Ніжині зможуть бути захищені від ожеледиці.
Слід окремо відмітити, що це лише перший етап заготівлі такого важливого реагенту, а протягом певного періоду очікується ще 3 вагони солі.
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь