У Ніжині розробили сервіс, який відстежує активність депутатів

 

 

 

 

Відтепер оцінити активність депутатів Ніжинської міської ради можна за допомогою унікального онлайн-сервісу.

Його створив позаштатний ІТ-спеціаліст Ніжинради Андрій Кедров. Про це розробник повідомив на своїй сторінці у мережі Facebook.

«Зустрічайте ще один цікавий сервіс – сесії міської ради. А точніше його початок, бо обсяг розробки тут може бути дуже великим, якщо у вас будуть побажання щодо його покращення. Розпочати вирішив з візуалізації прийняття рішень та відвідування сесій. Сподіваюсь, тепер у депутатів буде трохи більше бажання і мотивації частіше відвідувати сесії, щоб не бути в кінці цього списку», – написав Кедров.

«Депутатський» сервіс розміщено на онлайн-платформі НіжинOnLine. Знайти його легко за посиланням.

Користувачі мають змогу побачити динаміку голосувань, прийняття рішень та присутності народних обранців. Список депутатів спочатку сортується за відсотком відвідувань сесій, а потім – за кількістю голосів “ЗА”.

Наразі першість посідає представник ВО «Батьківщина» Валерій Салогуб, який не пропустив жодного засідання і, здебільшого (98%), голосував позитивно. Останній у списку – депутат від Радикальної партії Ляшка Віталій Рябуха, який відвідав 3 з 8 сесій, а відтак менше за всіх проектів (14%) зміг підтримати.

Фото – зі сторінки Кедрова у Facebook

Джерело: Високий Вал

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь