Як ніжинські студенти-журналісти логотип вибирали (Фото)

 

 

 

 

Протягом березня серед студентів та викладачів ННІ філології, перекладу та журналістики Ніжинського державного університету тривав конкурс на створення логотипу. Журі у складі директорки Інституту Кліпи Н.І., завідувача кафедри української літератури, методики її навчання та журналістики Бондаренка Ю. І., доцентки кафедри української літератури, методики її навчання та журналістики Подоляки Н.С., завідувачки соціально-гуманітарним відділом Скороход В. І. оцінювали роботи у відповідності до критеріїв: філософія бренду, відповідність часу, історія розвитку Інституту, унікальність і водночас простота виконання.

За результатами конкурсу перше місце посів логотип, запропонований студентом IV курсу спеціальності «Журналістика» Станіславом Кармазіним.

Друге місце виборов логотип, запропонований студентом III курсу спеціальності «Журналістика» Кравець Владиславом.

Третє місце – логотип викладачки кафедри Подоляки Надії Степанівни.

Грамоти учасників конкурсу отримують студентки IV курсу спеціальності «Журналістика» Чубенко Ірина, Протащук Сніжана, Науменко Марія.

Під час підведення підсумків було також враховано думку, яку кожен причетний до університету мав змогу висловити на сторінці в соціальній мережі Фейсбук, де усі надіслані роботи були попередньо оприлюднені для голосування.

У подальшому планується використання логотипу-переможця для промоцій них заходів ННІ філології, перекладу та журналістики Ніжинського державного університету.

Вітаємо всіх переможців та учасників конкурсу!

Джерело: ndu.edu.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь