Герой, якого пам’ятає Ніжин… На честь Дениса Яковенка відкрили меморіальну дошку

9 квітня міський голова Олександр Кодола взяв участь у відкритті меморіальної дошки. Меморіальна дошка встановлена з метою вшанування пам’яті загиблого захисника України Яковенка Дениса Олександровича в день його народження.

У заході взяли участь секретар міської ради Юрій Хоменко, депутат міської ради, професор, учасник АТО Євгеній Луняк, депутат міської ради, учасник АТО Андрій Гомоляко, військовослужбовці, учасники бойових дій, мама, дружина, син та близькі друзі, родичі, побратими.

«Ми відкриваємо меморіальну дошку в знак нашої пам’яті та поваги до Героя. Денис, дійсно, у свої молоді роки проявив себе справжнім Героєм, починаючи з Революції гідності. Один із перших пішов на фронт. Своїм прикладом він показав, що ми українці і готові на все заради миру», – у своїй промові наголосив міський голова Олександр Кодола.

Меморіальна дошка в пам’ять загиблого захисника України Яковенка Дениса Олександровича встановлена на будинку де він проживав (вул. Космонавтів, 55) з вкарбованими словами «В цьому будинку жив Яковенко Денис Олександрович, 1989 р.н., який героїчно загинув 04 вересня 2014 року, виконуючи військовий обов’язок по захисту суверенітету та територіальної цілісності України. Нагороджений орденом за мужність ІІІ ст. (посмертно)».

nizhynrada

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь