«Озеленення планети»: ніжинці з радістю підтримали еко-ініціативи. Фото

 

 

 

 

Як це важливо – жити в гармонії з природою!.. Навколишній світ – дерева, квіти, чисте повітря – це те, що оточує нас щодня. І ми маємо дбати про збагачення цієї невід’ємної частини нашого життя.

Саме з метою привернення уваги до проблем екології та відновлення екосистеми, цими днями в Україні пройшла глобальна екологічна акція «Озеленення планети». Місія цього проєкту – висадити 100 000 000 дерев по всій планеті та змінити екосвідомість людей у всьому світі до шанобливого ставлення до природи.

Організатором проєкту «Озеленення планети» є благодійний фонд «Озеленення України», засновниками якого є президент CEO Club Ukraine Сергій Гайдайчук та президент Business Woman Club Ганна Крисюк, за підтримки Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів і Державного агентства лісових ресурсів України.

До створення сучасної всесвітньої еко-історії долучилися і ніжинці: в суботу, 10 квітня, у нашому місті було висаджено близько 800 саджанців молодих дерев. Життєрадісно і продуктивно пройшла ця така потрібна нашому довкіллю акція у Ніжині. До озеленення долучилися школи і дитсадки нашого міста, студенти, викладачі та співробітники НДУ імені М. Гоголя, представники міської ради, Ніжинської РДА, Вертіївської громади, духовенства, лісівники, небайдужі ніжинці.

Вийшов дійсно масштабний захід!

За декілька годин плідної праці було висаджено таку велику кількість нових саджанців!

Радник міського голови, депутат Ніжинської міської ради, організатор-координатор даного проєкту по Чернігівській області Сергій Охонько зазначив:

«Корисна справа об’єднує! Цьогоріч пройшла вже друга річна акція Озелення України та міжнародного проєкту #Greening_of_the_Planet. Для мене та моїх однодумців розпочалася вона о 6 ранку з поїздки в Добрянське лісництво (під кордон Білорусі), де ми висаджували на 2,8 гектарах землі новий ліс. А вже о 14.00 в Ніжині продовжили висадку дерев вздовж набережної річки Остер. До акції приєдналися всі лісництва Чернігівської області, Ніжинські школи, садочки, ОСББ та багато інших громадських організацій та небайдужі громадяни! Відновлюємо екосистему ! Об’єднуємо людей землі!».

Ніжинські керівниці даного проєкту –  Іннеса Кривенко та Олена Охонько.

Іннеса Кривенко поділилася враженнями про те, як пройшла ця акція в Ніжині: “Протягом дня була сонячна погода, сонячний настрій , багато позитиву, космічної енергії, добра та радості!”.

Нехай зростають дерева, міцнішають і збагачують нашу планету киснем, радують дорослих і дітей своєю красою, а добрі справи множаться!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь