День, наповнений зоряними пригодами: свято космонавтики у ніжинському дитсадку. Фото

 

 

 

 

День Космонавтики і ми серед Планет …
Серед Зірок, небачених Комет !
Зірковий небосхил пливе над нами ,
І ми в Ракеті летимо поміж зірками …
Гей, Капітан – тримай штурвал міцніше,
Ми облетим ввесь Світ хутчіше !
І ще й на Місяць завітаєм –
Зірки й Сузір’я – добре знаєм !
Наталя Примушко
Сьогодні 12 квітня – День космонавтики і авіації , про це свято знає кожен дошкільник ЗДО №13 «Берізка».
Якщо колись космос був чимось недосяжним, то нині – туди зможе відправитися будь-який бажаючий. Може, це будуть і наші дошкільнята ? Вони так про це мріють… Ви тільки погляньте, друзі !
Сьогодні про свої мрії та бажання діти з великим задоволенням складали розповіді, спілкувалися, грали в сюжетно-рольові, дидактичні, рухливі ігри, влаштовували флешмоби, ліпили сонячну зоряну карту Всесвіту, споряджали справжні Ракети в Космос.
Педагоги закладу Парубець Н.Г., Вергун І.А., Гнітій Л.О., Костандова І.В., Бабич А.В., Карпенко Т.О. провели інтегровані захоплюючі заняття -подорожі, розваги, бесіди, переглянули мультики у «Мультиплікаційній залі», розмірковували над цікавими світлинами і Енциклопедіями про Космос і Космонавтику , спостерігали за небом у справжнісінькі телескопи! Наші дошкільники перетворилися у знавців – мудреців, які знають дуже багато цікавого про космонавтів і батька космонавтики, академіка-земляка Сергія Корольова.
Швидко, непомітно, але надзвичайно цікаво пройшов день наповнений зоряними пригодами , іграми, пошуковою діяльністю з геобордами, LEGO конструкторами, зоряними лабіринтами і квест-завданнями.
Діти отримали масу позитивних емоцій , безцінних знань про зорі і планети, про сонячну систему і ще довго обговорювали свої космічні пригоди і майбутні подорожі у Космос, бо яскраво прожили День Космонавтики.
Нехай всі мрії ваші збуваються, любі діти !
Директор ЗДО №13 Наталя Примушко
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь