Озеленення міста триває!

 

 

 

 

З метою забезпечення та збільшення зелених насаджень, суттєвого поліпшення стану довкілля, благоустрою та санітарного стану в Ніжинській територіальній громаді з 24 березня по 24 квітня в місті триває місячник з благоустрою та санітарного очищення міста.

12 квітня, в рамках міжнародного проекту «Greening of the Planet» міський голова Олександр Кодола, секретар міської ради Юрій Хоменко, перший заступник міського голови Федір Вовченко та заступник міського голови Сергій Смага долучились до акції «Озелення України 2021». На території Ніжинської гімназії №3 та в сквері ім. Ю. Лисянського очільники міста висадили ялинки та дуби. До висадки дерев охоче приєдналася молодь.

10 квітня відбулася висадка саджанців дерев вздовж набережної річки Остер. Також до акції приєдналися Ніжинські школи, садочки, ОСББ, громадські організації та небайдужі громадяни.

«Проєкт «Озеленення України» – справді гарна екологічна ініціатива. Його мета – відновлення екосистеми України та світу загалом, зміна екосвідомості людей у всьому світі для шанобливого ставлення до природи. Дякую організаторам акції та всім, хто долучився до озеленення нашого міста не тільки на окремих локаціях, а й висадив дерева біля свого будинку, у дворі», – зазначив міський голова Олександр Кодола.

Озеленення, благоустрій та санітарне очищення Ніжина продовжується. Просимо містян та гостей дбайливо ставитись до зелених насаджень та комунального майна громади.

nizhynrada 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь