Скільки хворих у Ніжинській лікарні з коронавірусом: названо цифри

Станом на 16.04.2021 р. в лікарні на стаціонарному лікуванні перебуває 115 пацієнтів з підтвердженим лабораторно COVID-19 та 21 пацієнтів з пневмонією.
Епідемічна ситуація, пов’язана з коронавірусною хворобою COVID-19, залишається надзвичайно складною. Потужність інфекційного госпіталю доведена до 150 ліжок.
Про це у мережі Фейсбук повідомляє Ніжинська Міськлікарня
Нажаль, необхідно зауважити, що при нинішній хвилі пандемії збільшилася питома вага пацієнтів з тяжким перебігом коронавірусної хвороби COVID-19.
Інфекційний госпіталь лікарні забезпечений сьогодні засобами індивідуального захисту, деззасобами. Медикаментозне забезпечення пацієнтів з підтвердженим методом ПЛР діагнозом COVID-19 надається за договором про медичне обслуговування населення по програмі медичних гарантій, за пакетом медичних послуг «Стаціонарна допомога пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-Cov-2».
Просимо вас, шановні ніжинці, в цей складний в епідемічному плані час, підвищити особисту відповідальність по дотриманню рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України по профілактиці коронавірусної хвороби.
Турбуйтеся про своє здоров’я та здоров’я рідних та близьких вам людей.
 

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь