На Чернігівщині вчитель випив хімікати і помер

 

 

 

 

У селі Рогізки Сновської громади на Чернігівщині в результаті хімічного есперименту отруївся вчитель біології та хімії. Чоловік випив нітрат б*, а за кілька годин помер.

Про це повідомляє “Сусіди.city”.

45-річний чоловік працював у місцевій школі, де викладав хімію та біологію. Був розлучений, мешкав з братом та батьком.

У вівторок, 6 квітня, чоловік не пішов на роботу. Вдома нічого дивного не помітили, поводився як зазвичай. А близько 13-ї години брат почув з його кімнати стогін. Коли забіг, побачив чоловіка на підлозі, той скаржився на біль у животі та нудоту і не міг рухатися.

Як розповів вчитель братові, він випив нітрат б* задля експерименту. Те саме він сказав і медикам лікарні, куди його ушпиталили.

Втім, врятувати вчителя хімії не змогли. За декілька годин він помер у медзакладі.

За фактом смерті вчителя правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) з приміткою “нещасний випадок”.

“До поліції надійшло повідомлення від медичного працівника Сновської міської лікарні, що в реанімаційному відділенні помер 45-річний чоловік, мешканець Корюківського району, села Рогізки, якого з діагнозом: отруєння “нітратом б*”, було доправлено з місця мешкання. Тіло направлено до моргу міста Сновськ для проведення судово-медичної експертизи”, – повідомила речниця Нацполіції Чернігівської області Юлія Ковтун.

 

Джерело: svoboda.fm

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.фото випив хімікати

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь