Наймолодші ніжинські учні уже сіли за шкільні парти

 

 

 

 

Учора, 20 квітня, у Ніжині до навчання повернулися учні 1-4 класів закладів загальної середньої освіти. Всі інші учні продовжують навчатися дистанційно.

Таке рішення 19 квітня ухвалили на засіданні міської комісії з питань надзвичайних ситуацій.

Як повідомив Суспільному міський голова Ніжина Олександр Кодола, рішення повернути дітей до школи прийняли у зв’язку з численними зверненнями батьків.

«Рішення було прийнято комісією і було вирішено пом’якшити карантинні обмеження, і, впершу чергу, це – реакція на численні звернення батьків, яким немає куди дівати дітей в такому віці. Це перше. По-друге, рішення комісії базувалося на показниках захворюваності, є певний спад. На сьогодні на 1700 дітей у нас п’ять хворіє, і тому такі пом’якшення були прийняті нашою Ніжинською комісією», – повідомив міський голова Ніжина Олександр Кодола.

З його слів, 20 квітня школярі 1-4 класів розпочали навчання з дотриманням усіх карантинних вимог.

«Це: дистанція і масочний режим, і дезинфекція, у першу чергу. В принципі, всі ці вимоги, звичайно, дотримуються», – сказав міський голова.

Він додав, якщо рівень захворюваності на COVID-19 зростатиме серед дітей молодших класів, то вони повернуться до дистанційного навчання. Наразі заклади дошкільної освіти продовжують працювати у звичному режимі.

На фото Ніжинська ЗОШ I-II ступенів №11

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь