Квартири у Ніжині двірникам, чи лікарям – думки різняться

У ході сьогоднішньої сесії міськради депутати розглянули проект рішення Про передачу в оренду нежитлового приміщення вулиця Шевченка 96 Б.

Є перспектива зробити з цього приміщення житлові, можливо, службові квартири для потрібних нашому місту фахівців, наприклад, лікарів необхідних медичних спеціальностей, яких Ніжин на сьогоднішній день активно намагається залучити до роботи в нашому місті.

Попередньо при розгляді цього питання думки членів профільної комісії розділилися, тому проект винесли на розгляд сесії. Повідомляє Нежатин.

Депутат А. Лінник висловив власну позицію, яка відрізнялася від більшості присутніх депутатів. Він вважає, що доцільніше оселити у цих квартирах прибиральників: “На мою думку, КП “ВУКГ” не повинно відмовлятися від цього приміщення“. А. Лінник вважає це додатковим стимулом для залучення до Ніжина більш фахових працівників у комунальній галузі.

Заслухали й думку керівника КП “ВУКГ” В. Шпака. Він підкреслив, що на сьогоднішній день краще було б надати квартири лікарям, а не двірникам.

Читайте також У Ніжині турбуються про придбання квартир лікарям

Перед тим, як депутати проголосували, міський голова О. Кодола підсумував:

“У Ніжині існує нагальна потреба у придбанні житла медичним працівникам. На сьогоднішньому засіданні виконкому було прийнято рішення про придбання першої квартири медикам за кошти міського бюджету (369 тис. грн), відповідною комісією було підібрано 2-кімнатну квартиру з ремонтом на вторинному ринку нерухомості. Це – наш перший крок у цьому році. Ще на ці потреби у міському бюджеті залишається близько 550 тисяч для придбання ще декількох квартир. Тому потрібно розглядати це як житло для потрібних Ніжину фахівців, у першу чергу лікарів”.

30 голосами “за” даний проект рішення було підтримано.

Фото ілюстроване

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь