У Ніжині нагородили активних учасників акції «Озеленення планети». Фото

 

 

 

 

Сьогодні, 22 квітня 2021 року, на початку пленарного засідання дев’ятої сесії Ніжинської міської ради нагородили активних учасників Всеукраїнської акції «Озеленення планети», яка також відбулась і в нашому місті.

Повідомляє “Нежатин”

Раніше ми писали: «Озеленення планети»: ніжинці з радістю підтримали еко-ініціативи. Фото

Вручив нагороди радник міського голови, депутат Ніжинської міської ради, організатор-координатор даного проєкту по Чернігівській області Сергій Охонько. 

Дякую всім, хто активно приєднався до акції – зазанчив він – і в цьому році ще 100 країн підтримали даний проєкт”. Також він підкреслив, що це не тільки екологічний проєкт, а й захід, який об’єднує людей у спільній та корисній праці.

Головну подяку Сергій Миколайович висловив Ніжинському лісовому господарству в особі директора Костирко Володимира та голови профкому Юлії Стрілець, а також активним працівникам лісгоспу, які приєдналися до акції озеленення: Олександру Марахонько та Ярославу Примак.

Отримав подяку і Ніжинський державний університет ім. Миколи Гоголя в особі ректора вишу Олександра Самойленка та його представників.

Відмітили і роботу ніжинських комунальних підприємств на чолі з Анатолієм Кушніренко, Володимиром Шпаком та Владиславом  Корманом.

За активну участь в озелененні нагородили депутатів Ніжинської міської ради Наталію Радченко та Андрія Гомоляко, а також організаторів: Іннесу Кривенко, Іннесу Шаповалову та Олену Охонько.

Всі навчальні заклади міста, школи та дитсадочки активно долучилися до акції озеленення і поядку за це всім колективам вручили начальнику управління Освіти Валентині Градобик.

Також Сергій Миколайович висловив свою повагу та вручив подяку міському голові Ніжина Олександру Кодолі, який всіляко допомогав та підтримав Всеукраїнську акцію «Озеленення планети».

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь