У Ніжині визначили переможця на автобусних маршрутах: хто ним став?

Про затвердження рішення конкурсного комітету щодо визначення переможця конкурсу на автобусному маршруті загального користування № 15 та № 16 обговорювали сьогодні, 22 квітня на засіданні виконавчого комітету Ніжинської міської ради

Пише “Нежатин”

Вирішили на маршруті № 15 «ЗОШ № 5 – залізничний вокзал» затвердити перевізника Приватне підприємство «Омнібус Н». Рішення конкурсного комітету вступає в дію на маршруті №15 з 25. 05. 2021 р.

На маршруті № 16 «Вул. Шепелівська – залізничний вокзал» затвердити перевізника Приватне підприємство «Омнібус Н». Рішення конкурсного комітету вступає в дію на маршруті №15 з 20. 05. 2021 р.

“Міському голові підписати договори на перевезення пасажирів  автомобільним транспортом з Приватним підприємством «Омнібус Н» згідно з обов’язковими та додатковими умовами конкурсу та додатковими умовами обслуговування маршруту” – йдеться у рішенні – Надати право організатору пасажирських перевезень вносити зміни до договорів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом, відповідно до письмової заяви перевізника щодо заміни автобусів на автобуси аналогічної або іншої марки з кращими параметрами комфортності, технічними характеристиками та іншими параметрами, що не погіршують конкурсні пропозиції.

 

Повний проєкт рішеня можна переглянути тут.

Фото з архіву

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь