Ніжинська райлікарня: які варіанти її подальшого функціонування?

 

 

 

 

Питання подальшого функціонування КНП «Ніжинська центральна районна лікарня» обговорили вчора, 26 квітня.
Участь в обговоренні взяли голова райдержадміністрації Григорій Ковтун, голова районної ради Анатолій Красносільський, міський голова Олександр Кодола, заступник міського голови Ірина Грозенко, Лосинівський селищний голова Анатолій Стрілець, Талалаївський сільський голова Людмила Андрусенко, Крутівський сільський голова Олег Бузун, заступник Вертіївського сільського голови Оксана Костюк.
Як повідомлялось раніше, у зв’язку з реформою децентралізації, згідно Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій» заклади первинного та вторинного рівня мають бути передані на баланс територіальних громад.
Від початку свого заснування лікарня обслуговувала сільське населення Ніжинщини. А тому, посадовці у процесі обговорення прийшли до спільної думки про створення єдиного медичного закладу, який буде надавати медичні послуги як сільському так і міському населенню.
Висловили конкретні пропозиції, які необхідно розглянути у найкоротші терміни.
У підсумку вирішили виробити спільну стратегію з керівництвом району та міста щодо подальшого функціонування та утримання лікарні з метою надання якісних медичних послуг мешканцям Ніжинщини.
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь