У Чернігівській лікарні померла 5-річна дівчинка, яка отруїлася грибами

 

 

 

 

Вранці 30 квітня в реанімації обласної дитячої лікарні померла п’ятирічна дівчинка. Вона – одна з чотирьох дітей з Олександрівки, які 26 квітня отруїлися грибами. Про це в коментарі повідомила медична директорка обласної дитячої лікарні Ольга Іванова. З її слів, п’ятирічна Аліна померла від того, що токсини отруїли організм, і перестали працювати внутрішні органи.

«Це – отруєння, це отрута така. І печінка, і інші органи відмовили, і центральна нервова система. Вона ж в комі до нас вже потрапила. Тобто ураження тяжке було і центральної нервової системи в неї з самого початку», – говорить Ольга Іванова. Нагадаємо, четверо дітей з села Олександрівка Добрянської громади, отруїлися грибами в понеділок, 26 квітня. О третій ночі у вівторок непритомними привезли до лікарні семимісячного Віктора і п’ятирічну Аліну. Від самого початку вони були у важкому стані.

Семимісячний хлопчик самостійно не дихав, у п’ятирічної дівчинки відмовляла печінка. Учора її перевели на апаратне дихання. Про це Суспільному в коментарі повідомив Олександр Карета, гендиректор обласної дитячої лікарні. З його слів: «прогнози погані». Наступного дня до лікарні потрапили ще двоє дітей з сім’ї. Усі троє – досі у реанімації.

Джерело: cheline.com.ua

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь