За незаконну вирубку дерев у селах Ніжинської ОТГ, старосту притягнули до адмінвідповідальності

 

 

 

 

29 квітня 2021 р. відбулась п’ята сесія Ніжинської районної ради. На розгляд депутатів було подано 25 проектів рішень, які стосувалися різних сфер життєдіяльності району. Про це повідомляє nizhyn-rayrada.cg.gov.ua

Зокрема, підняли питання про, щодо вирубки дерев в с. Мала Кошелівка та та с. Черняхівка.

Раніше ми писали: У центрі села Мала Кошелівка випиляли дерева: чи законно це? 

Екологічна інспекція відреагувала на звернення депутатів Ніжинської районної ради щодо вирубки дерев.

Державна екологічна інспекція провела перевірку, реагуючи на прийняте звернення Ніжинською районної радою ( 26 лютого) – звернення до правоохоронних органів та екологічної інспекції з приводу незаконної діяльності пов’язаною з вирубкою дерев в с. Мала Кошелівка та с. Черняхівка, що належать до Вертіївської ОТГ. Державною екологічною інспекцією встановлено, що не дотримано “Порядок видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах” ( Постанова КМУ 1045) роботи по знесенню дерев були розпочаті без оформленого належним чином ордеру. За дане порушення старосту Липоворізького старостинського округу притягнуто до адміністративної відповідальності.

Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук пише депутат ради Наталія Березка. Реагувати вчасно та здійснювати озелененням населених місць, проводячи увесь комплекс робіт зі створення зелених насаджень у населених пунктах, а не рубати, видаляти та знищувати! Дякую депутатам, що одноголосно підтримали звернення.

Фото nizhyn-rayrada.cg.gov.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь