На День міста у Ніжині відкрили скейт-парк (Фото)

Сьогодні, 6 травня Ніжин святкує День міста.

З нагоди свята в парку Шевченка відбулось довгоочікуване дійство: відкриття  сучасного скейт-парку.

Повідомляє “Нежатин”

Саме тут можна займатися екстремальними видами спорту, кататися на скейт-бордах, самокатах, та роликах. Цей вид спорту все більше приветрає увагу дітей та молоді. Тож, сучасний скейт-парк у Ніжині стане не лише осоредком скейтбордингової культури, а й простором для прихильників здорового способу життя!

Даний проєкт реалізовано завдяки підтримці ніжинського міського голови Олександра Кодоли та депутатів Ніжинської міської ради.

Олександр Михайлович привітав гостей та жителів міста зі святом і зазаначив, що сучасний скейт-борд – це мрія багатьох молодих людей нашого міста, студентської молоді. “Хочу доповісти, що ваше бажання виконано та подякувати всім, хто долучився до його будівництва: комунальним службам, будівельникам -підкреслив він – це другий скейт-парк у Чернігівській області! Хочу, щоб наше місто розквітало, розвивалося та рухалося вперед і наша команда над цим працює: разом ми зробимо наше місто успішним, містом майбутнього, в якому захочеться жити як місцевим жителям, так і мешканецям з інших міст“.

На святі був присутній представник фірми виробника з м. Києва -Максим Іржаненко.

Він закликав молодь до здорового способу життя та й наголосив, що варто уважно читати правила поведінки в скейт-парку, які ми публікуємо нижче – дивіться фото.

До реалізації проєкту також долучився відділ з питань фізичної культури та спорту Ніжинської міської ради. Начальник відділу Павло Глушко від імені всієї громади міста подякував представникам міської ради за сприяння в реалізацції скейт-парку і висловив надію на те, що незабаром вперше в історії м. Ніжина відбудеться чемпіонат зі скейт-борду.

На святкування завітали і почесні гості з Латвії. Послу Латвії в Україні пану Юрісу Пойкансу та

представнику Латвійського агенства інвестицій та розвитку в Україні Айнарсу Межулісу, в честь святкування дня міста, Олександр Кодола вручив подяку за сприяння в розвиток мистетства та збереження культурної спадщини Ніжина.

Раніше ми писали: З нагоди Дня міста до Ніжина прибула Латвійська делегація

Після урочистого перерізання святкової стрічки, на скейт- майданчику професіонали з м. Києва показали майстер -клас катання на скейтах.

До вашої уваги – фоторепортаж з місця події

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь