7 одужало, 13 захворіло: про COVID-19 у Ніжині

 

 

 

 

За даними Управління охорони здоров’я Чернігівської ОДА, станом на 6 травня в області зафіксовано 25 нових випадків COVID-19.

ПЛР-дослідження підтвердило інфікування 13 ніжинців, двох чернігівців та двох мешканців Носівського району. Також четверо хворих у Куликівському районі, по одному – в Городнянському, Борзнянському, Корюківському та Ріпкинському. З них 11 осіб госпіталізовано.

На жаль, маємо 11 летальних випадків. Від ускладнень, спричинених вірусом COVID-19 померли шестеро чернігівців: троє чоловіків – 77, 80 і 65 років, четверо жінок – 78, 68 та двоє 79 років. А також 62-річний житель Чернігівського району, 61-річна жінка з Бахмацького, 82-річна прилучанка та 79-річна ніжинка. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлих.

За минулу добу від коронавірусу в області одужало 92 інфікованих. З них 19 чернігівців, семеро ніжинців, шестеро мешканців Бахмацького району. По чотири одужавших у Чернігівському, Носівському, Менському, Ічнянському, Бобровицькому і Борзнянському районах, по три – у Ніжинському, Новгород-Сіверському, Варвинському й Городнянському. По п’ять хворих одужало у Козелецькому і Куликівському районах, по два – у Ріпкинському, Семенівському, Срібнянському й Коропському, по одному – у Сновському, Сосницькому, Талалаївському, Прилуцькому, Корюківському районах та у Прилуках. З них 67 інфікованих перебували на лікуванні у закладах охорони здоров’я.

За матеріалами cg.gov.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь