Ніжинські спортсмени отримали новий інвентар та амуніцію

 

 

 

 

11 травня в одному із спортивних залів м. Ніжина відбулась приємна подія: Ніжинська федерація хортингу та Ніжинська федерація бойового самбо отримали спортивний інвентар та амуніцію.
Майже 100 тис. грн. було виділено з місцевогого бюджету на дві федерації. Були закуплені шоломи боксерські 16 шт., шоломи для хортингу – 10 шт., боксерські перчатки – 20 пар, захитстні накладки для ніг,- 30 пар, паховий захист – 60 шт., перчатки для бойового самбо – 40 пар., 2 мати для страховки при кидках великої амплітуди.
Спортивний інвентар та амуніцію вручили заступник міського голови Сергій Смага та начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Павло Глушко.
Сергій Степанович першим і перевірив якість придбанного.
Приймали інвентар тренери Олександр Васильєв, Владислав Козинець, Євгеній Нестеренко та кращі спортсмени КДЮСШ НМО ФСТ “Спартак”( 2 МСУМК, 3 МСУ, 6 КМСУ та перспективні юнаки). Всі залишились задоволені якістю та кількістю придбанного.
Таке масштабне придбання відбулось завдяки рішенню міського голови Олександра Кодоли та депутатів Ніжинської міської ради, щодо підтримки спортивних федерацій міста, за що їм щира вдячність.
Інформацію сайту Нежатин надав директор КДЮСШ НМО ФСТ “Спартак” Павло Кудлай
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь