На Чернігівщині п’яний чоловік жорстоко зарізав жінку

 

 

 

 

Прокурорами Ніжинської окружної прокуратури направлено до суду обвинувальний акт стосовно 56-річного чоловіка, який обвинувачується у вчиненні умисного вбивства особою, яка раніше вчиняла умисне вбивство (п. 13 ч. 2 ст. 115 КК України).

За даними слідства, 30 грудня 2020 року чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, в одному населених пунктів колишнього Бахмацького району, за місцем мешкання потерпілої, на грунті неприязних відносин заподіяв останній численні удари ножем в область шиї та грудної клітини. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла на місці події.

Вказаний випадок не є єдиним. Так, обвинувачений раніше засуджувався за вчинення умисного вбивства та відбував покарання у місцях позбавлення волі. Одночасно обвинуваченому продовжену міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не можу бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встанволено обвинувальним вироком суду.

Ніжинська окружна прокуратура

Джерело: cheline.com.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь