Вбиральня у парку Шевченка скоро запрацює?

 

 

 

 

Весна – пора оновлення. Заглянула вона і до центрального парку Ніжина: зеленіє трава, радує око молоде листячко, насолоджується новим скейт-парком ніжинська молодь… Разом з тим, стає сумно, бо парк роками “кричить” про свій зовнішній вигляд! Як давно в ньому не було належного ремонту, і навіть та вбиральня, яка є необхідною у парку відпочинку, давно не функціонує.

Мова про неї зайшла сьогодні, 17 травня, в ході оперативної наради.

Як повідомила начальник управління культури та туризму Ніжина Тетяна Бассак, вбиральня знаходиться на балансі їхнього управління. На найближчу сесію міськради готують рішення  про передачу вбиральні  КП “ВУКГ”, адже всі вбиральні по місту знаходяться у їх підпорядкуванні.

“Вона не працює, стоїть зачинена. – розповіла Т. Бассак, – комісійно її обстежили і дійшли висновку, що в тому стані, в якому вбиральня знаходиться,  працювати вона не зможе. Потрібно або робити ремонт, і не просто косметичний, або взагалі її зносити”.

Питання тримають на контролі. При цьому міський голова О. Кодола наголосив: “Вбиральня має почати працювати у найкоротший термін”.

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь