Як вилікувати підшлункову залозу за 3 тижні в домашніх умовах

 

 

 

 

Примхливий орган

Про те, де знаходиться підшлункова залоза, мало хто згадує, поки не почне відчувати біль в лівому боці. Як правило, нас більше турбує стан печінки, серця, наших судин або зайва вага. Але якщо всі перераховані органи піддаються лікуванню, то з підшлунковою все набагато складніше. Якщо її стан погіршується, позбутися від цього раз і назавжди дуже непросто.Як тільки ви відчули дискомфорт в лівому боці, цілком можливо, що вам подає сигнали ваша підшлункова залоза. Перші збої дає система травлення. Починають страждати печінка і серце. Ну, а далі ми будемо втомлюватися перераховувати недуги, які не змусять себе чекати: холецистит і панкреатит, сильні болі, температура, нудота, блювота, нездужання, сумні очі лікаря, мішок таблеток і сувора дієта.

Перш ніж опускати руки, спробуйте цілком доступними засобами допомогти підшлунковій прийти в норму.

Переходимо до лікування

Є кілька видів лікування народними засобами, вони цілком дієві.

Рецепт № 1. Настій з двох трав

Вам знадобиться: по 1 ст. л. безсмертника і ромашки, 200 мл окропу. Суху суміш залийте окропом. Через 30 хвилин процідіть. Настій приймайте виключно охолодженим. Для отримання максимального результату пийте по 0,5 склянки 2 рази щодня за 30-40 хвилин до їжі. Приблизний курс лікування – 2 тижні.

Рецепт № 2. Гречка і кефір

Гречана крупа – один з кращих засобів для лікування підшлункової залози. Але лікувальний ефект досягається в тому випадку, якщо вживати її з кефіром щодня. Подрібніть гречку в кавомолці. Столову ложку отриманого борошна залийте 200 мл свіжого кефіру. Суміш повинна постояти ніч, а на наступний день з’їжте її на сніданок

Рецепт №3. Петрушка на молоці

Вам знадобиться: 800 г петрушки близько одного літра молока.

Врахуйте, що порція готується на один день. Петрушку промити, просушити і подрібнити. Суміш помістити в каструлю і залити кип’яченим молоком, так, щоб воно покрило всю зелень. Потім цю суміш тримайте і далі на вогні, але не кип’ятіть. Приймають засіб щогодини по 2 ст. л. Курс лікування – 10 днів.

 

Джерело: zdorovia.com.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь