Ніжинська швидка отримала нові авто

 

 

 

 

Медики Ніжинського відділення екстреної (швидкої) медичної допомоги отримали два нові автомобілі VOLKSWAGEN Crafter (євро 5, тип Б). Тобто, дана техніка – це майже реанімобілі.

Вони оснащені сучасним медичним обладнанням.

«Це велика подія для нашого міста і для всього Ніжинського району, тому, що швидка допомога повинна працювати в оперативних умовах, щоб медики могли швидко дістатись до тих, хто потребує допомоги», – зазначив міський голова Олександр Кодола.

«Медики дуже задоволені новими автомобілями та медичним оснащенням», – радіє старший фельдшер Наталія Демченко.

На сьогодні Ніжинське відділення екстреної медичної допомоги має 7 автомобілів швидкої допомоги: 3 автомобілі Peugeot, 1 Citroën, і 3 VOLKSWAGEN.
За останні півроку медична установа отримала три нові автомобілі. Екстрена служба повністю забезпечена технікою, запевняють медики.

Міський голова Олександр Кодола разом із заступником міського голови Іриною Грозенко оглянули нові автомобілі та перевірили функціональність та доступність медичного обладнання.

Салони нових автомобілів швидкої допомоги оснащені балонами з киснем, кардіографами, глюкометрами, фіксаторами, небулайзерами, обладнанням для крапельниць та перевезення пацієнтів лише у сидячому положення, носилками, фіксаторами та ін.

Також варто зазначити, що минулого тижня на прохання медиків на під`їзді до відділення екстреної допомоги провели ямковий ремонт дорожнього покриття.

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

 

Джерело: nizhynrada.gov.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь