Підвищення кваліфікації для вчителів: де пройти курси онлайн

Коли у педагога виникає необхідність пройти ті чи інші курси в рамках підвищення кваліфікації, одним з оптимальних варіантів – навчання в режимі «онлайн». Це, безперечно, дуже зручний та практичний формат, а головне – доступний і нічим не поступається звичним способам.

Якщо у вас назріло питання: А де можна долучитися до тематичного вебінару чи взяти участь в онлайн-конференції? Відповідь проста: підвищення кваліфікації вчителів можна запросто пройти в популярній школі «На Урок»:

  • По-перше, для працівників освіти тут доступне широке різноманіття тематик та напрямків, а тому є можливість з легкість обрати найбільш підходящі вебінари чи курси;
  • По-друге, навчальна програма розроблена таким чином, щоб учасники конференцій чи предметних інтенсивів мали змогу підчерпнути для себе по максимуму корисної інформації, зокрема, дізнатися про новітні освітні прийоми, методики та розробки, отримати знання від провідних практиків освітньої галузі та успішно застосовувати їх досвід тощо;
  • По-третє, «На Урок» – це осередок висококваліфікованих та досвідчених фахівців, котрі, так би мовити, є справжніми профі у своїх напрямах, що гарантує належну ефективність навчального процесу під час підвищення кваліфікації.

Окрім того, варто відзначити, що опісля проходження курсів чи тренінгів, вчителі отримують свідоцтва та сертифікати, які повністю відповідають діючим вимогам щодо порядку підвищення кваліфікації освітніх працівників.

Підвищення кваліфікації – чому це важливо

Кожен вчитель повинен прагнути до саморозвитку, у тому числі професійного зокрема, а також кар’єрного росту. Щоб бути цінним професіоналом своєї справи, потрібно завжди рухатись вперед – до нових знань, навичок та досвіду, а затим реалізовувати це на практиці.

І тут провідну роль відіграє регулярна участь в заходах, пов’язаних з підвищенням кваліфікації. Зараз для цього створені всі необхідні умови, головне, мати бажання до цього, прагнути покоряти нові вершини та відточувати свою професійну майстерність.

Таким чином підвищення кваліфікації вчителів дає змогу:

  • Постійно займатися самоосвітою, адже це найкращий спосіб професійного розвитку;
  • Розширювати кар’єрні перспективи, що робить освітянина більш затребуваним;
  • Вивести на якісно новий рівень свої вчительську майстерність, що, в свою чергу, значно посилює ефективність навчального процесу в школах;
  • Бути в курсі передових освітніх технологій та методик, аби опісля їх опанування грамотно застосовувати на практиці.

Підвищення кваліфікації – важливий етап в професійній діяльності кожного вчителя, а тому потрібно завжди рухатись в цьому напрямку, використовуючи будь-яку можливість для здобуття нових знань та навичок. Це вкрай важливо!

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь