У Ніжинському виші говорили про безоплатну правову допомогу: деталі

 

 

 

 

Про безоплатну правову допомогу говорили у Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя
З метою проведення інформаційної кампанії , приуроченої до 10-річчя ухвалення Закону України «Про безоплатну правову допомогу», працівники Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги спільно із громадськими радниками і волонтерами БПД провели флешмоб «Право на безоплатну правову допомогу».
До заходу, що відбувся у приміщенні Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, долучилися керівництво університету, викладачі та студенти історико-юридичного факультету .
Підвищення рівня правової обізнаності населення для вирішення життєвих проблем у правий спосіб, забезпечення доступу до правосуддя кожному громадянину, належний правовий захист найбільш вразливих та незахищених верств населення – це ті завдання, які стоять перед системою БПД. Сучасне покоління молоді, майбутні правники, мають усвідомлювати, що саме вони мають велику соціальну та професійну перспективу для втілення цих завдань у життя.
В ході спілкування студенти знайомилися із діяльністю Ніжинського МЦ з надання БВПД, переліком послуг, що надає центр, категоріями осіб, які є суб’єктами права на отримання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги.
За результатом зустрічі із викладачами історико-юридичного факультету отримана домовленість про подальшу співпрацю: проведення правопросвітницьких заходів, переадресацію громадян, проходження практики майбутнім правникам тощо.
Учасники флешмобу: директор Ніжинського МЦ з надання БВПД Володимир Бригинець, затупник директора Олена Іванова, заступник начальника відділу по організації надання БВПД та роботи з її надавачами Катерина Карпова, громадські радники та волонтери БПД м.Ніжина , Ніжинського району Олександр Турчин, Каріна Акопян , Андрій Шимко.
За отриманням консультацій та захистом своїх прав звертайтеся до Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (м. Ніжин, вул. Богуна, 8 (3-й поверх) або за телефоном (04631) 7-16-15) та його структурних підрозділів ( бюро правової допомоги ), а також за номером цілодобової телефонної лінії – 0 800 213 103.
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь