У Ніжині занепокоєні підняттям тарифу на електроенергію: депутати планують готувати звернення до Кабміну

 

 

 

 

Розробити звернення до Кабінету Міністрів України, щодо недопущення підняття цін на електроенергію.

Таку пропозицію сьогодні, третього червня, на засіданні десятої чергової сесії Ніжинської міської ради, виніс радник міського голови, депутат Ніжинської міської ради Сергій Охонько. 

Повідомляє “Нежатин”

Він зауважив, що на сьогоднішній день в Україні майже щоквартально піднімають вартість на послуги електроенергії.

Адже це здророжчання стосуєтсья не лише побутових споживаачів, а й підприємств, і як наслідок – збільшення собівартості продукції. Тобто це стосується економічного і соціального рівня життя нашої громади в цілому – підкреслив Сергій Миколайович – і вже з 1 липня вдвічі збільшується тариф для населення, а Україна і громада мовчать.  Тому пропоную розглянути це питання на засіданні профільної комісії: розробити звернення від Ніжинської міської ради до Кабміну і Президента України, щодо недопущення підняття цін на електроенергію. Тим паче вагомих підстав для збільшення ціни немає, а населення повинно буде сплачувати шаленні кошти“.

Депутати прослухали дану пропозицію і на наступне засідання заплановано зновуж таки підняти це питанян і розгялнути вже підготоване звернення від Ніжинської міської ради до Уряду країни.

Інформативно: Підвищення тарифу на електроенергію відбудеться двічі: у травні та у вересні 2021 року. Тариф на електроенергію зросте 1 липня (відразу на 30%, до 2,22 грн)

До теми: Тарифи на електроенергію з 1 липня 2021 року: як зростуть ціни

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь