Як підготуватись до ЗНО з української мови і літератури онлайн

Зовнішнє незалежне оцінювання – надважливий етап для кожного випускника школи, оскільки від результату складання тестів залежить успішність вступною кампанії до вишу. Саме тому дуже важливо добре підготуватись до цього заходу, щоб в кінцевому рахунку здобути потрібний результат.

Коли нема змоги чи вільно часу відвідувати репетиторів, можна піти іншим шляхом, і це підготовка до зно з української мови та літератури в режимі «онлайн». Одразу ж виникає запитання: А де, власне, можна готуватись до тестування таким чином? Онлайн-школа «На Урок» – ідеальний варіант, бо:

  • По-перше, тут ви матимете змогу на відмінно засвоїти всі розділи української мови – пунктуацію, синтаксис, граматику, лексику, фонетику та інші теми;
  • По-друге, пройдете всі основні теми з української літератури, зокрема, щодо ключових творів та їх авторів;
  • По-третє, виконуватимете різноманітні завдання, тести попередніх років, спеціально розроблені тематичні вправи тощо;
  • По-четверте, ознайомитесь із рекомендаціями та лайфхаками, котрі допоможуть успішно скласти ЗНО;
  • По-п’яте, морально підготуєтесь до тестування, щоб у в ключовий момент не запанікувати і не розгубитись.

Добра підготовка до ЗНО в кінці кінців дозволить вступити в омріяний ВНЗ, а відтак, стати на шлях здобуття професії, яка вам найближче до душі.

Переваги підготовки до ЗНО-2021 в школі «На Урок»

Онлайн-навчання має безліч плюсів, адже підготовка проходить вдома, де панує максимально затишна і комфортна атмосфера, що налаштовує до ефективного вивчення та засвоєння програми. А коли ви обрали для підготовки школу «На Урок», будьте певні, ЗНО-2021 з української мови та літератури порадує вас найвищим результатом, і ось чому:

  • Підготовча програма розроблена провідними фахівцями з урахуванням досвіду попередніх кампаній ЗНО, відтак, всі уроки побудовані таким чином, щоб підготовка була максимально ефективною та викликала живий інтерес до навчання з боку учнів;
  • Кожен учень під час онлайн-уроків має змогу спілкуватися в чаті з викладачем, а тому якщо виникають якісь запитання, можна одразу ж отримати на них вичерпні відповіді;
  • Особистий кабінет. На сайті школи «На Урок» учні мають особисті кабінети користувача, де, зокрема, отримують домашні завдання та мають доступ до відеозаписів уроків, котрі можна переглядати в будь-який час;
  • Куратор для кожного учня – він ретельно відслідковує успіх та прогрес учнів, допомагає вирішити ті чи інші питання, дає доцільні поради щодо підвищення ефективності підготовки і т. д.

Наостанок варто відзначити, що онлайн-школа «На Урок» – найкраща альтернатива репетиторам та кільканадцятьом посібникам, на придбання яких доводиться витрачати чималу суму коштів. А тому готуйтесь до ЗНО онлайн – це ефективно, доцільно та якісно.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь