Бюджет Ніжинської ОТГ прийнято

 

 

 

 

У ході 10-ї сесії Ніжинської міської ради двоє депутатів мали намір зняти з розгляду питання стосовно розподілу бюджетних коштів на поточні проблеми міста.

Повідомляє Нежатин.

Проект рішення “Про внесення змін до рішення Ніжинської міської ради 8 скликання від 24 грудня 2020 року Про бюджет Ніжинської міської територіальної громади на 2021 рік” було розглянуто профільними комісіями і рішення було однозначне – підтримати.

Заперечень не могло б бути, але депутат Кубрак Віталій висловив протест: “Бюджетна комісія засідала в вівторок, сьогодні четвер. На мою електронну адресу не було надіслано інформацію про зміни до бюджету. Тому вважаю, що дане питання розглядати не можна і прошу його відкласти. Ніхто не знає, про що мова”.

Підтримав Віталія Кубрака і його однодумець Анатолій Лінник.

Натомість міський голова Олександр Кодола надав суттєве роз’яснення: ” Уся інформація щодо змін присутня на офіційному сайті Ніжинської міської ради і всі з ними ознайомлені”.

Тому проект рішення поставили на голосування зі змінами, внесеними останнім засіданням комісії. 27 голосами “за” рішення підтримали.

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь