Скільки насьогодні у Ніжині хворих на COVID-19 та пневмонію: названо цифри

Станом на 8.00 год. 11.06.2021р. в лікарні на стаціонарному лікуванні перебуває 17 пацієнтів з підтвердженим лабораторно COVID-19 та 19 пацієнтів з пневмонією.
Епідемічна ситуація, пов’язана з коронавірусною хворобою COVID-19, поступово стабілізується, зменшується кількість госпіталізованих пацієнтів.
Про це у мережі Фейсбук повідомляє Ніжинська Міськлікарня
Інфекційний госпіталь лікарні в повному обсязі забезпечений засобами індивідуального захисту та деззасобами. Медикаментозне забезпечення пацієнтів з підтвердженим методом ПЛР діагнозом COVID-19 надається за договором про медичне обслуговування населення по програмі медичних гарантій, за пакетом медичних послуг «Стаціонарна допомога пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-Cov-2».
Не зважаючи на поліпшення епідситуації в місті по коронавірусній інфекції, медики радять  дотримуватися рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України по профілактиці коронавірусної хвороби та при відсутності протипоказань, провести щеплення і турбуватися про своє здоров’я та здоров’я рідних та близьких вам людей.
Фото з мережі
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь