У голови Ніжинської РДА – новий заступник

Першим заступником голови Ніжинської РДА призначена Інна Горобей

Відповідне розпорядження голова Ніжинської райдержадміністрації Григорій Ковтун видав 10 червня 2021 року.

11 червня керівник району представив Інну Миколаївну колективу Ніжинської районної державної адміністрації.

Згідно з розподілом функціональних обов’язків, Інна Горобей буде опікуватися фінансово-економічним напрямком роботи райдержадміністрації.

Звертаючись до присутніх, перший заступник голови адміністрації Інна Горобей подякувала за довіру та висловила сподівання на плідну співпрацю.

Довідково:

Горобей Інна Миколаївна має дві вищі освіти. За фахом – спеціаліст з обліку і аудиту (Відокремлений підрозділ Національного університету біоресурсів та природокористування України “Ніжинський агротехнічний інститут ”) та магістр державного управління (Національна академія державного управління при Президентові України).

До призначення першим заступником працювала на різних посадах у Ніжинській РДА, зокрема, завідувача сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю, начальника служби у справах дітей, завідувача сектору управління персоналом. Також протягом тривалого періоду була помічником – консультантом народного депутата України  у комітеті Верховної Ради України з питань бюджету, заступником голови Вертіївської територіальної громади, працювала на підприємствах сільського господарства.

Є депутатом Ніжинської районної ради VIII скликання.

Має більше 10 років стажу державної служби.

neadm.cg.gov.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь