Ремонт дороги при виїзді на Вертіївку та центральних доріг міста: подробиці

14 червня відбулася щотижнева оперативна нарада.

Міський голова Олександр Кодола прокоментував важливі події для розвитку Ніжина, які відбулися на попередньому тижні.

Читайте також: У Ніжині хочуть створити “магніт для туристів” -музей науки

Стосовно розвитку дорожньої інфраструктури.

Міський голова Олександр Кодола повідомив, що наразі проводиться тендер Державною службою автомобільних доріг України на суму 2 млрд грн. на середній поточний ремонт доріг Чернігів – Ніжин – Прилуки – Пирятин, це дорога Р-67. «Саме головне для нас, що ремонт дороги буде проведено з під’їздом до Ніжина від с.Вертіївки. Це дорога державного значення», – підкреслив очільник міста.
До 17 червня проводиться прийом тендерних пропозицій (це міжнародний тендер). З серпня вже роботи будуть розпочаті. Це важливий проект для міста, оскільки основний в’їзд від с.Вертіївка в незадовільному стані.

Читайте також: Про Ніжин знімуть сюжет, який побачить вся Україна

Наразі міський голова Олександр Кодола працює над залученням державних коштів для ремонту центральних доріг міста. Попередньо з Державного бюджету було заплановано виділити 7 млн.грн. на ремонт доріг. Олександр Михайлович зазначив, що можливо до кінця року вдасться залучити ще більше підтримки з боку Держави. «Сьогодні остаточно визначимо перелік доріг, які необхідно подати. У нас вже виготовлені проекти на ряд доріг. На деякі дроги завершується виготовлення проектно-кошторисної документації. На цей рік та на наступний рік нам треба відремонтувати основні дорожні шляхи міста – це вул. Шевченка, Московська, Незалежність, а далі переходити до інших», – зауважив очільник міста.

За матеріалами nizhynrada.gov.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь