Краще піщане містечко: а ви б яке обрали? Фото

 

 

 

 

Пісок діє на дітей як магніт. Перш ніж вони встигнуть усвідомити, що робити, руки самі починають просівати пісок, будувати тунелі, гори, палаци. А якщо до цього додати мініатюрні фігурки, іграшки, тоді з’являється новий світ, розігруються сюжети і дитина повністю поринає в гру.
Учора в ЗДО №13 «Берізка» відбувся незвичайний день – конкурс «Краще піщане містечко», але вибрати краще, друзі, непроста справа. У ньому брали участь вихованці всіх вікових груп. Адже влітку діти багато часу проводять на свіжому повітрі та дуже полюбляють гратися з піском і водою. Це дуже корисно для фізичного і психічного здоров’я дошкільнят, бо розвиває дрібну моторику рук, окомір, творчі здібності малюка та креативність.
А керували цим творчим процесом талановиті педагоги Нагорна І.В., Бабич А.В., Костандова І.В., Гавриляко Ю.В., Божок Т.Г., Юзвік В.В., Кононенко В.С. та допомагали їм помічники вихователів Остапенко О.В., Лапка Х.В., Перевера Г.Г., Кравченко А.В.
І ось у старшій групі №1 з’явилося «Радісне» містечко, у старшій групі №2 містечко «Піщинки», у середній групі №1 містечко «Мрії», у середній групі №2 містечко «Чомусиків», у молодшій групі «Казкове містечко», а у найменших групах раннього віку «Весела ферма». Кожне містечко неповторне своєю архітектурою, бо недаремно в кожній групі були свої архітектори та прораби і діти будували під їх керівництвом. Потім оздоблювали їх та розселяли «жителів» своїх казкових містечок.
Малюкам молодших груп допомагали вихователі, а діти старших груп будували самостійно вражаючи своєю творчістю та креативністю. Всі отримали неймовірний заряд позитивних емоцій від роботи з піском.
Нових відкриттів вам, дорогі малята, нових вражень.

Директор ЗДО №13 Наталя Примушко

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь