Ніжин розквітає на очах. Фото

17 квітня працівники КП «ВУКГ» під керівництвом фахівця з ландшафтного дизайну Наталі Довгаль здійснили черговий трудовий десант. По вулиці Набережна, вздовж паркану ЗОШ № 1 були створені клумби та насаджені квіти. Це нова локація, обрана озеленювачами – ще вчора на цьому місці росла трава. Комунальникам довелось серйозно попрацювати, аби підготувати земельну ділянку під квіти.

На новостворену клумбу було висаджено майже дві тисячі саджанців квіткових однорічних і багаторічних різнокольорових рослин: мікси бегонії, колеуси, крупноголові чорнобривці, гейхери та агератуми. З чорнобривців та агератумів виклали український символ – тризуб.

«Наше місто повинно бути затишним та квітучим. Адже рослини своїм квітом створюють гарний настрій як мешканцям, так і гостям міста. Питання озеленення Ніжина – одне з пріоритетних для міської влади, тому цьому напрямку потрібно приділяти особливу увагу та постійно слідкувати за оновленням дерев, кущів та квітів!»,- наголосив міський голова Олександр Кодола та подякував працівникам комунального підприємства за проведену роботу.

Прикро, що деякі жителі нашого міста дозволяють собі нищити та паплюжити працю багатьох людей, а відтак й таку красу. Тож давайте спільно зробимо наше місто квітучим, яскравим та затишним! Маємо велику надію та прохання до всіх жителів шанувати працю та цінувати красу нашого Ніжина.

 

Ніжинрада

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь