Ніжинська міська партійна організація ВО “Батьківщина” поповнила запаси міськлікарні

 

 

 

 

Не кожен може пов’язати своє життя з медициною, адже бути лікарем – це неабияка відповідальність і відсутність права на помилку.  Часто, з головою занурюючись в робочі будні, лікарі працюють і не чекають за свою роботу жодних подяк, надають допомогу, вважаючи це своїм обов’язком. І, разом з тим, як приємно людям у білих халатах почути просте, щире “дякую!”. Увага потрібна всім…

Напередодні свята Дня медика, команда ВО “Батьківщина” Чернігівщини вітає медичні колективи області. За ініціативи лідерки Всеукраїнського об’єднання “Батьківщина” Юлії Тимошенко та народного депутата України Валерія Дубіля.

Сьогодні, 18 червня, Ніжинська міська партійна організація ВО “Батьківщина” завітала до НЦМЛ імені Миколи Галицького з подарунками: медичні запаси міськлікарні поповнили ліками та засобами індивідуального захисту.

Депутати  Ніжинської міської ради Сергій Охонько,   Валерій Салогуб  та  Віктор Радченко вручили подарунки медичному директору міськлікарні Олені Шейко та сказали багато теплих слів на адресу всього колективу Ніжинської міськлікарні.

Депутат Сергій Охонько побажав злагодженої роботи, взаємоповаги в колективі, спільних успіхів в боротьбі за здоров’я  пацієнтів і добрих благ в особистому житті кожного. “Нехай працюється з посмішкою на обличчі!”, – додав Сергій Миколайович.

До привітань долучились Валерій Салогуб та Віктор Радченко.

Олена Шейко подякувала депутатам Ніжинської міської партійної організації ВО “Батьківщина” за увагу, теплі слова та постійну підтримку.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь