Курси DevOps на ITEA Lviv: особливості та переваги навчання

За нинішніх умов опанувати іншу професію дуже просто: достатньо пройти кваліфіковані курси, і омріяний фах – ваш. Головне, підійти до цього питання максимально відповідально та зважено.

Одним з найперспективніших напрямів, безперечно, є галузь ІТ – саме тому щоразу дедалі більше представників сучасного суспільства обирає саме цей вектор свого професійного розвитку. Зокрема, особливо популярними та затребуваними є курси DevOps від ITEA https://lviv.itea.ua/courses-itea/devops/, котрі відкривають широкі перспективи та є значимим кроком на шляху до отримання авторитетної та високооплачуваної роботи.

DevOps – що це?

Курси DevOps націлені на підготовку одночасно за двома напрямами – розробника і так званого сисадміна. Таким чином по завершенні навчання студент володітиме наступними навичками:

  • Розробка програмного забезпечення;
  • Робота з різними базами даних;
  • Обізнаність в сучасних технологіях і методиках DevOps;
  • Уміння реалізувати різні проєкти – від розробки систем автоматизації виробничих процесів до створення оптимальної інфраструктури для ПЗ тощо.

Навчання в ITEA Lviv – чому саме тут?

Коли DevOps – це саме те, що ви хочете опанувати максимально швидко і якісно, оптимальним рішенням стане навчання в освітній компанії ITEA, котра є одним з провідних навчальних закладів подібного профілю та готує кваліфікованих працівників ІТ-галузі.

Серед ключових переваг компанії варто вказати наступні:

  • Зрозуміла, ефективна та інформативна навчальна програма, розроблена на професійному рівні – з урахуванням сучасних ІТ-трендів, методик та прийомів;
  • Провідні викладачі. Це фахівці високого рівня, що володіють невичерпними теоретичними та практичними знаннями і вміннями, мають багатий досвід роботи за фахом у відомих вітчизняних та закордонних компаніях;
  • Високий рівень затребуваності. За увесь час свого існування ITEA випустила понад 16 тис. студентів, котрі в більшості випадків успішно працевлаштувалися;
  • Підтримка студентів. Упродовж перших півроку компанія забезпечує випускників професійною підтримкою та допомагає у пошуку роботи;
  • Представництва у великих містах України – Києві, Львові, Харкові, Дніпрі, Луцьку. В перспективі – відкриття філій в інших населених пунктах.

Окрім цього, не зайвим буде відзначити оптимальну цінову політику. Тобто кожен охочий зможе пройти професійні курси DevOps за доступною вартістю, більше того, можна навіть скористатися знижкою чи іншою вигідною пропозицією (саме тому важливо регулярно слідкувати за оновленнями компанії на їх офіційному сайті).

Якщо ви хочете пов’язати своє майбутнє з ІТ-сферою, курси DevOps ITEA – унікальна можливість стати затребуваним і перспективним професіоналом.

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь