“Від серця до серця”: ніжинських медиків привітали зі святом. Фото

Кожної третьої неділі червня в Україні відзначається свято людей найгуманнішої професії – медичних працівників.

У цей особливий день ми дякуємо нашим медикам за чуйні серця, повернуте здоров’я та врятоване життя, бо не одне століття медики самовіддано служать суспільству, протистоячи різним хворобам і епідеміям. Складна ситуація в період всесвітньої пандемії в роботі медичних працівників у нас і сьогодні. В умовах, коли щогодинно, щохвилинно потрібно бути на чатах біля ліжка хворого,  відповідальні люди, віддають все, що у них є:  знання, досвід, увагу, підтримку, а іноді й свою кров, аби допомогти хворому вижити. І сьогодні, не дивлячись на сучасні технології і нові обладнання, які існують у медичній галузі, ніхто не замінить медичного працівника, бо саме особистість медика допомагає хворому долати труднощі і перемагати хворобу. І все це відбувається завдяки працівникам медичної галузі, починаючи від водія швидкої допомоги і завершуючи шановними лікарями.

18 червня, напередодні Дня медичного працівника, за підтримки міського голови Олександра Кодоли відбувся святковий концерт “Від серця до серця” для представників медичної галузі.

Слова глибокої подяки на адресу наших медичних працівників сьогодні лунали від міського голови Олександра Кодоли: «Ніжинські медики – ви наш державний скарб, адже в складну хвилину ви не покинули нас, звичайних мешканців, сам на сам із страшним недугом. Ви жертвували своїм здоров’ям і благополуччям своїх сімей заради пацієнтів. Ви не покинули рідне місто і нашу країну заради роботи закордоном, за що я і вся Ніжинська громада щиро вдячні вам. Від щирого серця вітаю кожного українського медичного працівника – незалежно від категорії. Як знаних академіків і лікарів, так і фельдшерів, медсестер, медбратів, акушерів, лаборантів, водіїв швидкої допомоги. Для нас ви всі найкращі в цілому світі. Для нас ви всі заслужені. Для нас ви всі Люди з великої літери. Бажаю міцного здоров’я вам, вашим близьким і вашим пацієнтам. Дякую за те, що ви є!».

З професійним святом привітали людей в білих халатах секретар міської ради Юрій Хоменко та заступник міського голови Ірина Грозенко, які звернулися до медиків з теплими словами вдячності за їх роботу та з найкращими побажаннями.

З нагоди Дня медичного працівника за віддану працю, високий професіоналізм, вчасну та якісну медичну допомогу населенню найкращим працівникам медичної галузі оголосили Подяки міського голови, а також нагородили відзнаками Управлiння охорони здоров’я, Чернігівської обласної державної адміністрації, Почесними Грамотами, Грамотами виконавчого комітету та Подяками виконавчого комітету Ніжинської міської ради

Творчі колективи міста подарували свої вокальні та хореографічні номери.

Ніжинська міська рада

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь