Як у Ніжині відзначили День Йоги (Фото)

21 червня відбулося свято Йоги, організатором якого став Фітнес Центр «Позитив» на чолі з президентом Галиною Арвахі.

Друзі! Як же приємно спостерігати, що кількість практикуючих йогу в Ніжині незмінно зростає! Шостий рік люди не байдужі до свого здоров’я і правильного способу життя зібралися на стадіоні «Спартак», аби підтримати прекрасне свято здоров’я -Міжнародний День Йоги.

У теплій, дружній атмосфері практика пролетіла непомітно! Вітаємо всіх з Міжнародним днем йоги! Бажаємо, щоб йога назавжди стала частиною вашого життя, даруючи вам здоров’я, легкість, гнучкість, бадьорість та енергію!

Заняття йогою сприяють зміцненню як фізичного, так і психічного здоров’я, ми впевнені, що ваше тіло і ваш дух завжди перебуватимуть в гармонії завдяки йозі!

Свято відбулось за підтримки Ніжинської міської ради та міського голови Олександра Кодоли, відділу з питань фізичної культури та спорту та начальника Павла Глушка, Управління культури і туризму та начальника Тетяни Бассак, ГО «Асоціоції спортивних об‘єднань Ніжина» та керівника Констянтина Смалія, Ніжинської ДЮСШ та керівника Валерія Зінченко, міського центру фізичного здоров’я “Спорт для всіх” Ніжинської міської ради Чернігівської області та керівника Сергія Півня.

Дякуємо всім, хто приєднався, до зустрічі на практиці.

 

За матеріалами Фітнес Центр «Позитив»

Фото із мережі Фейсбук

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь