Конституція – паспорт країни: маленькі ніжинці зустрічають державне свято. Фото

Кожен народ має свою мову, свої традиції та звичаї,що виробились упродовж багатьох століть. У кожного народу є свої національні символи – серед них – Конституція головний Закон за яким ми живемо в Україні.
Напередодні Дня Конституції у ЗДО №13 «Берізка» пройшли Тематичні Дні з цікавою літературно-музичною , інноваційною творчо-практичною діяльністю по всіх вікових групах з дотриманням вимог адаптивного періоду запровадженого карантину . Над цим активно і творчо попрацювали педагоги Парубець Н.Г., Вергун І.А., Костандова І.В., Божок Т.Г., Бабич А.В.,Юзвік В.В., Карпенко Т.О.
Діти мали змогу більше дізнатися та закріпити знання про Державні Національні символи, про свої права ,обов’язки , познайомитися з головним документом держави – Конституцією України через улюблену діяльність.
У художній майстерні маленькі патріоти , на знак поваги і шани до свята, мали можливість прикрасити сорочки – вишиванки, розмалювати державні символи, зробили з бабусиних рушників «Ланцюг єднання України» і т.д.. Старших дошкільників захопило урочисте крокування під улюблені марші та пісні по алеях садочка з жовто-блакитними прапорами України.
Дорогі наші діти, колеги , батьки, друзі , насправді, Конституція — паспорт країни, про який ми маємо дбати ще з дошкільних років, виховуючи патріотів. Тільки зріла держава може дозволити собі прийняти Основний Закон. А Закон дає нам можливість щасливо жити і дорослим, і малим в нашій улюбленій Україні.
З Днем Конституції!

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь