Учні мистецької школи при КЗ “НФККІМ ім. Марії Заньковецької” малювали на Батьківщині Іллі Репіна

 

 

 

 

У червні цього року учні художнього відділу мистецької школи відвідали XIV Відкритий дитячий конкурс – пленер ім. І. Ю. Репіна. Ім’я і творчість Іллі Репіна, видатного живописця, легли в основу ідеї проведення дитячого  конкурсу – пленеру по живопису на його Батьківщині у м. Чугуїв (20 км від Харкова), де народився майбутній художник.

Конкурс проводиться у ІІ тура. На І тур відправляють роботи учнів. Тридцять кращих учасників запрошують до участі у ІІ турі – пленері.

Учні нашої школи на даному пленері не вперше. Цю традицію започаткувала завідувачка художнім відділом мистецької школи – Лисенко Ірина Олександрівна.

Діти виконують роботи на природі без допомоги вчителів, тому це великий досвід, тернистий шлях до професійного зростання, цікаві випробування!

У цьому році завдяки тривалій підготовці Лисенко Ірини Олександрівни та Постол Наталії Миколаївни наші юні художники були відзначені дипломом І ступеня у старшій віковій категорії – Чернега Анна, дипломом ІІІ ступеня у молодшій віковій категорії – Постол Катерина. Також на пленер були удостоєні поїхати Макогон Анастасія, Ташута Андрій, Опанасюк Марія, Хлібик Тетяна.

Усі отримали незабутні враження від цікавої подорожі та натхнення працювати і вдосконалювати свої здібності не тільки під час навчання в школі, а і влітку, брати олівці, пензлик чи мастихін у руки!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь