Востаннє 20-літнього Владислава бачили на Ніжинському вокзалі. Пошуки тривають

 

 

 

 

Рідні та близькі розшукують 20-річного Владислава Коржа з ​​села Семенівка на Менщині.

3 червня він пропав без вісті по дорозі до військової частини. Останній раз хлопця бачили на залізничному вокзалі в Ніжині.

– Владика в червні минулого року призвали на строкову службу. Спочатку він служив в Полтаві, потім в Дніпрі, Волновасі, – розповідає його бабуся Ганна Олексіївна. –  Місяців зо два тому онук підписав контракт, а незадовго до зникнення його відпустили у відпустку. Він побував удома, на службу поїхав 3 червня. З собою мав квиток на потяг з Києва до Волновахи. Але на нього не встиг. Відомо, що з Семенівки до менської траси онука підвезли друзі-односельці. Потім він сам добирався до Чернігова, а звідти – до Ніжина.

Близько 22-ї години Владик останній раз розмовляв по телефону з мамою. Сказав, що він в Ніжині (до слова, на вокзалі його зафіксували камери відеоспостереження). Вже пізніше з’ясувалося, що перед дзвінком мамі онук розмовляв по телефону ще й зі своїм командиром. Пояснив йому, що не встигає на потяг і що у нього немає грошей на новий квиток. Командир його заспокоїв і відправив тисячу гривень на картку. Що з онуком сталося далі – невідомо …

Телефон у Владика постійно поза зоною досяжності. Однак в соцмережах кілька разів висвічувалося, що він в мережі. Наприклад, в Вайбері він був 16 червня, а в Телеграмі – 20-го.

Повідомлення, які ми відправляли, були кимось прочитані, але відповіді нам не надходило. Я думаю, що телефон у Владика просто відібрали і це не він читав повідомлення.

У день зникнення на Владиславу був чорний спортивний костюм з червоними смугами з боків, червоні кросівки. З собою мав рюкзак кольору хакі.

Рідні хлопця просять, якщо є хоч якась інформація про його місцезнаходження, повідомити за номером: 095-474-26-92 (Анна Олексіївна, бабуся).

gorod.cn.ua, Олексій Прищепа, «Гарт» №27 (3039) від 1 липня 2021

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь