Вулиці Батюка затвердили дизайн-код

 

 

 

 

Наше місто – особливе. Погоджуєтесь?.. І це не лише тому, що ми – його жителі, тому так вважаємо. Ніжин гармонійно поєднує в собі і лейтмотиви давніх історичних часів, і подих сучасності.  Для нас, жителів такого прекрасного, історичного міста, вкрай важливо зберегти його автентичність і неповторність. Це і є одним з основних завдань у роботі міського голови Олександра Кодоли та його команди.

Одним із важливих і цікавих рішень, прийнятих на сьогоднішній сесії Ніжинської міської ради, було рішення про затвердження дизайн-коду вулиці Батюка. Рішення підтримали без заперечень, адже всі розуміють його важливість та актуальність.

Міський голова Олександр Кодола зазначив:

“Наша команда розпочала дуже кропітку і важливу роботу щодо оновлення центральної частини міста, підкреслення його історичної автентичності і збереження туристичної привабливості. Роботу розпочато з вулиці Батюка.

Наші фахівці розробили презентацію нового дизанй-коду, над яким працювали останні чотири місяці.

В подальшому, при упорядженні фасадів будинків та прилеглої до них теритої  власникаами і приватних, і державних, і комунальних будівель необхідно буде враховувати цей дизайн-код. Мова йде про відповідні кольори, стилістику і т. п.

Буде дуже гарно, коли всі центральні вулиці Ніжина відповідатимуть одному стилістичному плануванню.

Наразі ми працюємо над затвердженням дизайн-кодів усіх головних вулиць Ніжина. Це суттєво змінить обличчя нашого міста і зробить естетичну привабливость історичної частини Ніжина яскравішою.

Ніжин має величезний туристичний потенціал, і наша команда докладає максимум зусиль, щоб цьому сприяти”.

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь