Що готують для ніжинців до свята Івана Купала?

 

 

 

 

01 липня в сквері «Театральний» відбулась виїзна організаційна нарада щодо відзначення загальноміського свята Івана Купала.

Заступник міського голови Сергій Смага разом з трудовим колективом управління культури і туризму обговорили з посадовцями управління комунального-господарства та будівництва, а також з комунальними службами міста організаційні питання, план проведення та перелік заходів.

Під час наради з’ясували, де буде розташовані сцена, місця для сидіння глядачів, містечко майстрів, гастрономія, багаття, атракціони (батути), місце паркування транспортних засобів тощо. Відповідальним особам по кожному з напрямків роботи надали окремі доручення.

Заступник міського голови Сергій Смага наголосив присутнім на безпечному проведенні святкування Івана Купала, тож під час заходу будуть задіяні поліція, муніципальна варта, пожежно-рятувальна та бригада екстреної (швидкої) медичної допомоги .

Загальноміське свято Івана Купала планують провести 06 липня 2021 року на території між міським стадіоном «Спартак» та сквером «Театральний». Час буде повідомлено згодом. Ярмарок до свята працюватиме з 19:00 до 24.00 год.

nizhynrada

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь